Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Behave yourself
Wednesday, April 24, 2013 | 12:51 AM | 0 candies

Hai semua, assalammualaikum semuaa:)
Nowadays, ramai orang dapat results yg gempak2 yg bgus2 Gila . But it doesn't mean kau akan dpat tmpat Kat memane yang kau nak. Ingat kite ni hanya mampu merancang Allah yg menentukan segalanya. Jgn kita Lupe untuk bgantung pada Dia. Dia yg bg rezeki Kat kite. Alhamdulillah kalau kau dapat.scholar sane sini even kau x apply upu. Tapi misal Kate Nye rezeki x myebelahi kau Kat mne2 scholar. Itu lah functions kau apply upu. Mane Tawu Kat situ tempat kau berjaya. Tak semua kita nak kita akan dapat taw. Adakala.kits akan dapat . Adakala kita xkn.dapat ap yg kite nak sebab Allah ade bg sesuatu yg lebih baik dari kita nak. Just nak.advice Kat sini jgn terlampau yakin dgn choice ko tuh . Sediakan payung sblum hujan. Papepun aku doakan semua kawan aku berjaya dapat tempat Kat u nanti. Yg penting banyak kan.doa. jgn alpa syang :)
Wassalam