Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Tahniah girls :)
Wednesday, December 19, 2012 | 6:03 AM | 0 candies
hello hello hello , first Assalammualaikum semuaaa :D 
apa khabar semuaa lama kita tak jumpa kan ? teehhheee 
hari ni hari yang bersejarah buat adik-2 ku sayang 
specially to all my SHARODZian ,ahhahaa time ni lah nak mengaku dia sharodz kann 
biasalah time femes semuaa org nak mengaku , time name buruk ad sape nak mengaku ?? angkat bahu ^^
to all form 3 students , tahniah tahniah tahniah !
daebak daebak daebak !
saya sangat berbangga dengan anda semua atas pencapaian kalian , 
even tahun ni merosot tapi anda telah berjaya untuk mengalahkan musuh tradisi , 
mungkin takde rezeki lagi nak kalah kah si MOZAC tuh , tapi takpe kite cube perlahan2 okayy 
terrer tuh adik-2 ni dapat kalah kan SBPI SELANDAR , sbp tuhh , tak sangke anda memang hebat 
tahniah , ntahhh ahh terase sangat kagum nan korg , sebab tiap2 tahun kot dapat no.3 dalam melaka
but this year u all prove it yg kite boleh kalah kan semua tuh even SMKA kan ? 
tahniah tahniah tahniah , kalau lah senior korg ni ada kat dewan tadi sure akan menangis cehh poyo jehh 
and tahniah juga anda semua telah maintain kan pencapaian SMKA kite , tahniah dapat no.1 dalam ranking SMKA seluruh MALAYSIA okayy , daebak daebakk , 
nanti mintak ustaz razak belanja , eh eh kenapa ustaz ? haha 
and kat sini akakmu yang comel lagi cun melecun ni *hheheeeww 
nak say congrates pada adiknya yang berjaya 
first : HALIMA , jangan sedih jangan nangis , result awak sememangnya bagus , bersyukur okayy, tahniah 
second : FASIHA , tahniah adikk , B tu mungkin typo kott , cube lagi mane tawu rezeki nak dpt 9A kan 
third : SARAH , tahniah jugak adik , mu dapat stret , daebak tak rugi awak pindahh sharodz , 
fourth : WANI , jgn sedih result sama macam akak , tehhehee , Ttahniah ,
so overalll TAHNIAH semuaa , i'm very proud with u all , 
nanti kalau akakmu ni dah dapat lesen akak bawak sorg2 g jejalan okayy , tapi lepas dapat lesen lahhh , 

okayy tutup cerita itu , now back to reality , 
hmm actually sedih niee , tolong lahh  , sape dengar ?
toloolnggg sedihhnyeee , eheemm takde ahh sedih mane kot , just terkilan jehh 
sebab esok passing out parade , for the last aku nak pegi and tengok perbarisan tuh
surely tahun ni sambut meriah sebab 60 tahunn , alaa nak pergi nak pergi nak pergi !
tapi syukrinaaaa , please takde sape nak layan awak okayy ? 
kalau awak dok kl tuh boleh lah dok usha-2 nak pegi , 
ni awak dok melaka cmne nak pegi and awak tu perempuan mesty lah kene jage , 
hurmmmm , nak ikot family dy ?? 
hang jangan wat pasai syukrina oii , kenal pun dakk ni nak tumpang pi sana 
hang mmg dasar muka tak taw malu lah jawabnyaaa , 
even dyorg kenal hang , tapi hang nak explain apa kat family hang ? 
eii hang jangan wat keje gila oii , tawu dak angah ni memang kene sebatt kang , baru hang tawu, 
alaahhh tapi nak g jugak ! sedihh niii ,
takpe lah redhaaaaaaaaaaaaaaa :( 
ada hikmahnya , next time boleh kan ? nanti pegilahh  
okayy foineee . 
awak awak awak kawan-2 saya yang passing out parade esok 
best of luck  ! especially to him  goodluck ,
buat sehabis baik , kawad biar smart okayy , 
dress up biar handsome-2 , haha 
take care , nanty jangan lupe maktab 
kbaii nak tengok adam dan hawa , 
bye u ollls , wsalam :)