Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
finally i come back :>
Thursday, December 27, 2012 | 1:28 AM | 0 candies
assalammualaikum semuaa , 
finally blog dah kembali cantik berseri seri , 
selepas dicomot-comotkan oleh aku sendiri , ahaaha
and finally adik tersayang tolong edit balikk , 
tu baru name adik kan , selalu tolong kakak , teeeheeee , *ayat bodek 
okay back to the story , 
amacam ? okay tak skin yg ni ? okay lah kott , simple and nice , takpayah serabut 
pening pale . and act tak reti nak edit bebanyak ade yg ranap lagi kg , haha 

and dah lame tak update , gian kot , hahah , 
ade bape hari jeh lagi nak menghabiskan mase di rumahhh .
yes , jangan terkejut sebab saya awal2 lagi telah diseruuuu untuk menyertai 
PLKN , ye dimana ? dekat jeh , rumah di selatan , kem di utara 
cool kan ? dalam melaka jugak , jangan risau ,
budak masjid tanah jangan buat tak tawu eh sila lah rajin2 kan diri untuk melawat sahabatmu ini XD
ahad sila amek MC and drive carefully to Kem Warisan Masjid Tanah 
bawak makanan , jajan jajan ke , hah , KFC ke , pizza ke , 
well dlm kem takde survice tu semua , so tolonglah kasihani diri ini :) 
taksabar tak sabar tak sabar ,
okay guys sape yg tak sabar nak pegi plkn tuh ?? angkat kening ^^V 
tahniah lah tak sabar , aku ? 
hurmm berserah pada takdir , haha 
gambar tak amik lagi , tudung tak beli lagi ,
beg tak pilih lagi , barang tak kemas lagi ,
banyak lagi aku tak kemas , and definitely anda faham ape perasaan budak ni 
kalau semuanya dy tak siapkan lagi , peace ^^V 
okay okay okay 
solat jangan lupa , let me go first , 
Allah didahulukan , Keredhaan diutamakan :)