Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Sunday, December 30, 2012 | 7:12 AM | 0 candies



assalammualaikum semuaaa . 
hai rindu tak ? hahaa
hari ni nak cite pasal dorm tersayang :)
mari meh dengar cekk nak habaqq maiii ...


------> Ina = Out 

bye Adnin 5 , selama setahun aku menetap , terima kasih semuanya ,
bye adik dorm , bye katil , bye locker , bye budak dorm .
lepas ni selamanya out , jangan mimpi nak IN lagi . 
mungkin bile amik result nanti , haha okay , duduk dorm ni emmang ohsemm 



okayy , ni semua form 5 dorm kiteee :* 
semuaaaaa budak akaun , just kelas lain , tiga orang amek kelas AG yang lain semua kelass AR sayanggg .
act aras 1 semuaa budak akaun , so memang best lah dapat semua same aliran , 
kalau tak paham jerit jelah , tak payah nak merayau jauh2 .
aras lain semua budak ICT nan BIO 


yang ni adik dorm , MIMI IMAN , 
dy ni paling touching dalam dorm , 
cikit-cikit nak rindu lah , 
nanti sedih lah tak dapat jumpe akak form 5 
haha , kenangan .
adik dorm yg lain sorry takde gambar korang , jangan sedih  , korg tetap dalam Adnin 5 
kite 1 family , hehehe , rinduuu semuaanya ;(
lepas ni takde dah nak bertotak masing2 . 
xde dok asrama lagi syukrina 
xde nak mandi berjemaah , pegi makan sesame budak dorm , pegi solat bjemaah 
haihhh baru kau nak kenangkan benda dah lepas , haha
tu lah kenangan budak sekolah .


ni echa .
dy budak Ag ,
bile dy bawak phone aku selalu pinjam nak gune call kakak ,
then bile aku bawak dy pulak yg pinjam ,
tgk how sweet ye kiteorg , haha 
tapi bila dah perang mulut dengan dy , mesty dy give up awal2 , haha
dy tak tahan sebab dy lah yg suke wat riuh dalam dorm . ahaha 
echa echa .
finally aku rindduuu dorm akuu , 
dorm yg sangat kondusif , almaklumlah block baru . 
macam2 kemudahan dapat , alhamdulillah . 
lepas ni dapat dorm jugak 
tapi plkn ah , haha lain lah , tak same . 
adik2 dorm jaga diri okay , i miss u all :)


masa last day kat ostel lepas habis SPM lepas habis dinner , 
kemas locker , tetibe kucing 2 ekor ni masok locker echa , haha comel jeh 
echa dah menjerit sebab kiteorg ni semua takut kucing , nak suh halau memang tak lah 
kelakar kott . tapi tulah kenangan . 


and lastlyyy , 
ini locker saya yg paling cantikk , teheee pasan jeh , ahha
thanks locker , kau lah tempat aku smpan harta karun
tmpat luahan , tmpat simpan barang haram aku , haha 
thanks locker , bye lepas ni tak jumpe lagii . 

BYE 2012 :)
THANKS FOR ALL MEMORIES .