Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Saturday, December 8, 2012 | 6:32 AM | 0 candies
assalammualaikum semuaaa ,
semalam officially NUR SYUKRINA BT ABU BAKAR menjadi 17 tahun ,
haha orang semua nak mencecah 18 tahun , kau baru nak 17 tahun syukrina , padan lah ,
eh takpe dah mak kita nak lahirkan time tuh , ade hikmahnya , haha
so nak hargai ingtan semua orang yg wish saya , saya nak ucapkan ribuan terima kasih atas ucapan anda semua , terima kasih atas ingatan anda semua , terharu sebab ad juga orang ingat , hehe .
tahun ni first time dapat sambut kat sekolah dgn kawan kat ostel , sebab besday time cuti sekolah kan selama ni , tapi tahun ni tahun last , tahun last sambut besday dengan kawan yg ohsemm , haha sedih . sebab pagi besday tak sempat jumpe jiahh , :( takpe jiah dah wish kat fb . its okay . then hotlink bg free call lambat , orang nk gune tgah2 mlm tuh , tapi dy bg tgah2 hari , takpe maybe ad hikmahnya , last2 tak guna langsung pun free call tuh , selamat hotlink , haha . 1 more thing , besday saya same dgn tarikh nikah kakak sepupu saya , dy nikah malam tadi and sanding hari ni , tahniah kak hawa yg cantik and abg aizul yg handsome :)
okay sekarang nak cakap kat kinah as saad , thanks sebab kau lah orang yg paling sabar dengan aku , terharu kot dgn post kau yg nie  :

okay sgt terharu sebab on your besday saya wat hal dgn awak , sorry :(

okay and kek yg awak comotkan ni , sedih taw kek besday dah comot , haha

tapi takpe dayah dah betulkan balik , thanks . 

mama and babah specially , thanks sebab celebrate seawal awal pagi . 
lepas amik kat sekolah , lepas tinggalkan sekolah . lepas dah amik semua barang . otw balik rumah , dalam kete mama and babah dah wish . 
tetibe babah cakap camni ; 
ada sesuatu yg tinggal adik , 
me : alah tapak kaki *biasanya org kalau buat ayat mcm tuh saje nak loya buruk*
babah : bukan adik ade tertinggal KENANGAN .
okayy i'm speechless , tak tawu nak ckp ape and sentap sgt , terus diam and terbayang kenangan sepanjang form5 ni . byk sgt . nasib tak nges depn dyorg . 
and thanks again mama buat suprise , mama masak kat mee bandung , sedap sgt , masakan ibu kan , haruslah sedap . love you .