Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Sunday, December 9, 2012 | 4:33 AM | 0 candies
assalammualaikum semuaa ,
ini lagi 1 masalah , smlm saya pegi topup 
selalu ye beli topup 5 ringgit 2 , tapi smlm g petronas beli lah 10 ringgit terus , then bile kredit takde ,
saya msukkan no pin 10 ringgit
and jelas2 baki dy sepuluh ringgit , and dri mlm tadi xde sape pun msg , just msg dgn sorg ni je , tapi xkan msg smpi habis sepuluh ringgit kot 
u know what 10 ringgit habis dah , tinggal 25 sen jeh ,
padahal tak msg mne pun , boleh beat lah tak lebih dri 1 ringgit lah msg mlm tadi 
sebab ni youth club bukan yg biasa tuh , yg ni kalau msg 1 sen je kne .
tapi skg ni kredit dah takde , padahal 10 ringgt taw topup law tpup 3 ringgit dy nak burn mcm tuh takpelah
and 1 more thing ni bukan first tyme kne , ini dah berkali2 kne 
errr terase dy berlalu mcm tuh je tanpa digunakan 
arrr geram ni rase mcm mls je nak g topup 
and nak off phone trus tadi 
sape lah yg suke curi kredit org ni , eeyyy sabar jelaahhh
sabar  syukrinaaa :)