Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Saturday, December 22, 2012 | 6:17 AM | 0 candies
assalammualaikum semuaa -----:> 
hai . hai . hai . 
tunduk kepala V_V  <------- bosan="bosan" habisss="habisss" ini="ini" namanya="namanya" p="p">
alah malam ni sumpah bosan , takde aktiviti yg extreme , 
tolonglah , tolonglah tolonglah 
aku buat status macam ni kat fb pun dyorg like , tak pahaam aku lah , 
bukan nak tolong hilangkan bosan tapi menambahkan bosan jeh .
alahhhh tolonglahh , aku dah mati kebosanan ni , anyone help ?