Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
Friday, October 26, 2012 | 3:27 AM | 0 candies
bila dah malas nak mengadap buku , mari ramai2 ngadap laptop , hehe . 9 days more ,tadi pegi raya kat kampung belah mak and belah babah . even mereka takde kami as anak tetap mengunjungi makcik2 kami. bgus tak bgus tak , and setiap rumah yg pegi tuh sure soalan cepumas dapat , dah ready nak exam ? hehe hanya mampu tersenyum tensengih . haii hari ni mcm tak raya , frankly , sunyi . boring . ada org ckp nak teman tapi xde. hmmm. sebek si cousin ade, ade jugak teman nak text tapi kejap jeh , pagi raye bukak buku then habis 1 bab bukak ipad pulak , then tido , huh sangat tak ceria hari ni , mama pun tak call hari ni , myb bz kot , dyorg dah sampai mina dah . okay seyes ni malas nak buat everythings , jangan marah kalau aku taknak layan semua orang . takde mood , kbai . 11A+ is under construction ^_^