Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
salam lebaran ^^
Thursday, September 13, 2012 | 10:43 PM | 0 candies
assalammualaikum semuaaa :-D
okayy lama sangatt tak update kann , sebab buzyy , lepas raye stret trial. okayy trial kali ni alhamdulillah memang ouhsemm , jawab pun best :) let it goo ~
salam lebarann semuaaa , rase ye tak habis lagi raye kan , just sekarang dihujung ramadan jeh masihh sempat nak wish :-D . Salam Eid Fitri .Maaf zahir batin for everythings Kulliamm waantumm bilkhaiirr . Minna waminkum takabbal ya kareemm ;-D . nak tengok tak gambar raye tahon nie ? unfortunately gambar family ntok taon nie xde sebab x sempat nak salamsalam bagai , pastu nak amek gambar family  sebab cousins2 uncle2 untie2 semua dah sampai rumah , penuh dah lepas solat raye tuh , so serve tok dyorg dulu sampai lupe nak amek gambar family , tapy kiteorg ade amek gambar ramai2 , tapi tak semue ade, sebab yg ade ni yg datang awal pagi jeh , kalo nak tunggu semua ahli kerabat datang sebelah mak 15 org adik beradik campur 8 org adk bradik sblah abah emang penuh lah jwab ye , then campur cucu cicit memang tak muat , so mane yang ade jeh ,
yg nie kaum perempuan tapi ade selit budak kecik depan tuh. 


yg ni pulak kaum lelaki
tahun nie raye meriah sebab tahun nie dapat raye dgn babah , tahun lepas xdpat sebab babah keje kat mekah ntok org haji . then tahun ni babah tak pegi keje sane sebab tahun nie Insyaallah babah and mama dapat pegi haji 25/9 nie . semoge selamat pegi dan balik serta dapat haji yg mabrur , amin :)
tahun nie dapat kerabat baru , faily baru ^^ , tu yg theme gold semue family baru tahun nie sebab kak etty baru kawen , so congrates dapat family baru , lagi yg abg kapten dengan isteri dy kak aishah raye tahun ni kat merlimau , tahun ni dapat ramai ahli keluarga ,  akak ipar dengan abg ipar sendri je belum laggiii dapat :)
duit raye pun lumayan sebab tradisi family ni yg besar dapat lebih and kalo yg dah lebih tinggi dari mak xdpat , kfine itu kene trima , janji ikhlas nak bg kann . tapi semua tuh dah bank-in , nanti syukrina boros , bahaye , haha. okayy tu je kott , nak post bende lain pulak , salam lebaran semuaa :-D
ikhlas dari :