Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
happy birthday dad :)
Friday, August 17, 2012 | 9:07 AM | 0 candies
assalammualaikum
testing ... testing .... testing ,, here we gooo !!


HAPPY BIRTHDAY DADDY!!

ILOVEYOUSOMUCH 

MAY ALLAH BLESS YOU 

YOU'RE THE GREAT DAD IN THE WORLD 

 “You are really a great person, to me my ideal, my whole life. Thanks for being my father. Love you Dad.”

okayy , dah lame tak update blog kann , then hari ni besday my beloved dad , 17.ogos genaplah babahku 56 tahun . tua setahun je dari malaysia yg merdeka ni , hihi
so hadiah suprise mlm tdi kte buat dgn kakak sorg tuh , buat kek besday , kek  coklat , i think kek tuh menjadi , hihi :> 
then lepas berbuka tadi sambut besday , okay meriah jugak sebab semue anaknya ada disitu , i means selalu ye angah takde sebab dy berniaga kat pasar ramadhan tuh , tapi hari ni dy dah tutp gerai , so kami iftar besar-besaran tadi . 


 itu kek kte wat , jus appreciate sumthing :)

okayy dad, tengs for everthings, do iloveyou so mucchhh :-*



okayy so simple , nak tido , gudnite world , 
P/s : esok last puase , tadi last terawih terase nak nages kuar dari masjid . 
Insyaaallah , ad rzeki taon dpan kite jumpe lagi :)