Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
#31
Monday, June 4, 2012 | 8:19 PM | 0 candies
assalammualaikum .

hai kepada semua orang yang nak balik hostel ari nie  dan hari seterusnya. ^__^
selamat pulang , nikmatilah cuti anda dengan sebaiknya :) . haha . okayy aku balik early sunday . tak penah nak balik awal-awal , takpe pengorbanan , aku suka balik hostel . masa untuk belajar .

ntok awak yang balik hari ni . dengar sini :
nanti kat sane jangan nakal-nakal kayy , saya tawu awak tak nakal kan comel ^_^ .
then jangan lupe solat lima waktu kayy , lebih afdal solat kat surau , jaga solat tuh.
then belajar sungguh-sungguh , saya tawu awak ley puye , 9A+ u grab it . do the best.
then jangan lupe saya kayy , laaaammeee lagi awak nak balik ,
rajin2 contact sya kay, kalau nak balik melaka bgtaww.
lepas ni dah takdee orang hensem nak msg sya, xde orang nak gado gado nan saya , xde orang nak wat sya epy cam awk wat sya epy , lepas ni dah xde orang nak nyanyi tok saya, saya dengar youtube je , xde orang nak nyanyi sesame . okayy semue tu kenangan nan awak , thanks ntok semue ye. sory bile sy nanges . sory bile saya ngajok , sory bile menyakat awak, sory bile wat awak begang, sory 4 everythings . thanks wat saya epy . thanks bg sy kenangan yg best nan awak :) thanks byk support sy, thanks open minded nan sya. thankkssss :')
balik Kl hati-hati naaa. pesan ayah drive baik-baik . kemslm family . nanti saya msg ibu saya ^_^ . ingat fathi, ingat arianna syafina , ingat arissa syafizah , ingat mikael okayy :) . doakan yg terbaik ntok kite and doakan sya jugk , dapat belajar , doakan saya perform spm dengan baik , doakan results kite sama -sama bagus . ingat ku dalam doamu :') jaga diri baik-baik , jaga kesihatan , sakit makan ubat jangan degil :)