Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
#30
Sunday, June 3, 2012 | 6:37 AM | 0 candies
assalammualaikum . 

no.1 : masih boleh senyum :)

no.2 : aku masih boleh tersenyum lagi ;)

no.3 : see, aku tahan ntok senyum 

no.4 : aku tersenyum kembali :)

no.5 : aku mula termenung , tak nampak senyum aku 

n0.6 : the end , aku tertunduk sedih ;'(


kalau aku sedih , aku suka amik gambar , sebab bile aku amek gambar aku auto akan tersenyum , nak nanges pun tak jadi . tapi sampai bile aku nak terus menerus amik gambar ? nanti orang dalam umah ni pk aku gile . haha , then aku stop amik gambar , then aku stop senyum then aku mule tok sedih, haha, kasi tampar sikit pipi kanan kiri , jangan nanges syukina , jangan cengen , kuatkan hati , be iron lady :) nanti ekynn gelakkan kau sebab cengen , haha . ala ini hati aku , nak nanges aku puye kisah la kan ? kau ada ? aku ada.. kau kan cm budak-budak , cikit-cikit nak nanges. aku pun tak paham lah kau syukrina . mane kuat kau tuh ? wuhaaaa nak miraaa , tapi mira takdeee,,, allaaaaa , sedeh lah . aku akan nanges kalau aku sayang orang tu , takde makne ye aku nak nanges sebab orang gila , yela orang gila bukan nye sayang aku pun , so sebab ap aku nank nanges kalau dy wat papew at aku.
 #take note : walau apa pun kau wat kat aku , aku still sayang kau , takkan ubah pape pun , takkan ubah sayang aku selama 1 tahun 2 bulan tuh, aku taknak sia sia kan 1 tahun 2 bulan aku tu . remember that . aku tawu aku tak cukup baik ntok kau , terserah pada kau. aku tak pakse kau . tapi aku nak kau tawu aku tetap sayang kau kayy . terokk nya aku neh , selalu wat kau susah kan ? slalu menyusahkan kau . sorryy la sesanggat. 
 pk malam ni aku nak main-main nan kau even aku tak sihat lagi tapi aku nak jugak text kau , aku nak gurau senda nan kau. aku rindu kau, aku nak manje nan kau , tapi takpe lahhh. xde rezeki , malam ni popeye jela yang teman aku. popeye jela tengok aku nangis, haha . aku xde orang nak layan , xde orang nak teman , kecian kau syukrina. haha. apa lah nasib kan . tabahkan hati syukrina. wuhaaa mane boleh , lusa nak balik dah . sedih nyahh . tapi sapa lah yang tawu kan . kalau kau bace post nie. hiraukan je bebelan aku ni, tak de meaning pape pun, aku suke mengarot sorang2 dengan blog ni, blog thanks sebab dengar cite sedih aku ni , haha sedih naw kan, yelah kat sape je lagi aku nak cite kan ? aku tak suke susahkan orang kan. poyo lah kau syukrina. ala aku pk dapat msg boleh lah main-main tapi unfortunately aku pun x sgke. tak pe aku trime memang salah aku. tak tawulah nak ckap pe. im lost my word :) 
wassalam .