Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
#13
Saturday, April 7, 2012 | 7:45 PM | 0 candies
assalammualaikum . annyeong ^^
 sekarang aku rarely update okayy. sorry.
tadi tengok results exam 1 dekat saps. actly not bad result aku even tak top cam budak lain2. tapi aku puas aty nan achievement aku . sebab ntok exam 1 nie aku memang study betol2 and ape yang aku study tu dapat . bak kate orang kalo bace baru dapat . yes . tu la aku wat ntok dapat kan highest mark bile dah jadi fivers nie. mase form 4 jgn harap lah aku nak struggle macam nie . yeah ade semangat baru , hope aku dapat cover up semue subject as soon as possible . semangat nak SPM aku berkobar-kobar , pweeeuw . nak lawan kak ina . and aku nak rectify the legacy with my sister . i proved it :) insyaallah , doakan aku dapat yg cemerlang dan yang terbaik ntok aku okayy. terase sangat berbaloi ape yg aku buat selame neh . rilexx syukrina baru exam 1 , bak kate bdk kelas exam 1 ni la nak merase highest mark , law exam lain tuh insyaallah jela,, hello kawan jgn patah semangat , kite boleh buat okayy :> exam mid year ke trial ke , and our mission is SPM . but darl, don't over confident that u'll got the best mark because thats all the fate of Allah. Because Allah always makes the best for us :) Trust Allah , and Allah will help you . don't lost Allah . hubbu Allah :> 

ari jumaat lepas call mak ckp nak blekk ari sabtu , pastu mak suh balek nek bas. stret aku ckap tak nak blek nek bas. and i was sulking with my mum, off phone and trus blek dorm and starting crying , huwaa aku malu sebab whole classmates datang at aku tengok aku nages , just 1 reason why i'm crying is mak suruh blek nek bass. haha . sound was like funny . yes . its was funny and i'm stremely doesn't like. nanges macam budak kecik , ape aku kesah tak tahan dah nages jeh , whole day aku nages je keje sampai mate bengkak . mata sakit tu lah padah ye nangis puye pasal. mase solat meleleh je air mata. okayy . that's my outstanding . haha . last2 blek nek kete jugak abang yg amek ,, untunglah tak nak aku nek bass. memenatkan .

okayy habis merepek. okayy post ntok minggu ni, next blek lagi sebab cuti MBB. credit forward to Monday . cool kan isnin tak payah pegi assembly :) .