Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
#8
Thursday, March 15, 2012 | 8:03 AM | 0 candies
assalammualaikum. annyeong :)

kadang-kadang kita kena terima kenyataan ....
biarlah ape orang nak cakap, aku nak nangesssssss. aku nak balik ostel. aku xnak nanges kat sini. aku tak nak orang nampak aku nanges,, errr, Ya Allah , aku pasrah padamu , gives me the best way .
seyesly aku tak suka perasaan ni. aku tak suka nanges. tapi menangis dihati lebih seksa kan ? okayfine.
face it syukrina. apa salah aku sampai kena mcm ne ? apa salah . okayfine salah aku ? aku trima. tapi memang jauhh dari sudut hati nak wat mcm tu, langsung tak terpikir . tapi orang salah andaian. okayyy. Allah nak uji, syukrina kuat. be strong girl :) face it with thousand smiles.

miraaaaaaaaaaaa. aku nak nanges. dayahhh. aku perlukan kau, dari ari isnin smpai sekarang aku tak pki ubat mata, terok kan aku ? kau xde , xde orang nak tolong ltk kan ubat tuh. kalo aku bgtaw kau mesty kau membebel kan ? sakit telinga aku nak dengar, tapi kau tawu kan aku memang degil. nak makan ubat demam pun susah. ubat mata jangan haraplah aku nak pki law xde org nak tlg kan. aku risau jeh . sebab mata aku dah kabur balek, habislah kalau doktor tye pki ke tak , byk kali dah aku tipu doctor aku ckp aku pki, astagfirullah. kalo aku ckp aku xpki lagi lah kne membebel dri doctor uh free2 jeh. bek aku ckp aku pki kan ? haha . jahat kau syukrina. takpelah , sakit neh aku yg tanggung . kau xpyah nak risau pun. law kene pape pun aku yg tanggung. kau x tak susah pun. huh next week friday ade appoinment dgn doctor lagi. memang tak lah , lagi seminggu jeh . law xde improvement memg kne trok lah dengan doctor. tapi sekarang neh aku tak pakai mcm mane nak baik kan ? sendri tanggung lahh. and dayah , aku demam balik, demam ni berbalik2 lah, kne btuk , haha , aku xnak balik ostel , aku tak larat mcm hari tuh, cian korg kne jge aku nanti . korg yg susah. doakan aku cepat baik , ty :)

NO COMMENT. awak sorry.
 sorry sgt2 ntok semue ni okayy,

miraaa : haha aku taccink. aku nak nanges. tolong aku ;( kbaii