Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
#6
Tuesday, March 13, 2012 | 6:27 AM | 0 candies
assalam. annyeong :)

yeah2.hehew :3 tengs adikk sayannggggss HALIMA sebab dy dah bg blog nie ade lagu balik. hehe, thousand thanx adik , suh akak edit sendiri mmg tak jumpe jln keluar lah jawab ye , hehe :)

petang tadi balek kampung kejap after hantar ayah kat MC.huwaa sumpaa rindu kampung, lamee ye tak balik , bile datang rumah baru dah siap , cantek ! hijau gitu,, okayy aku memang jakun kalau tengok mende baru, semue benda aku nak tengok, haha sian lovely cousin aku ^^V. then lepas usha bakal 'abang ipar' aku , cousin ajak jln2 kampung, hehew sumpah seronok, lame dah tak jlan2 dengan dy, bak kate dy, jalan2 sambil buang lemak, haha siutt jeh puye cousin. tengs babe belanje aku cocunut shake. hehe really enjoy it ! not bad orang kampung puye coconut shake, coconut shake cikgu tijah puye bila lah nak dapat kan ? hehe :) nanti aku balik kampung kite jalan2 lagi, nak ikot kau pegi mp esok tapi tawu jelah mak aku kan ? sure2 tak bagi aku kuar. yg dapat hanyalah library :)

 yes esok aku pegi library lagi dengan fyza rashid :) sahabat sejati sentiase teman aku , haha tadikan berbual dengan dy antaranya :
aku : fyzah kau balek kol bpe ?
fyzah : aku tunggu kau balek lah, baru aku balek
aww, sweet ye fyzah , hehe . bile aku ckap fyzah sweet nak tunggu  aku sampai aku balek, dy dah malu, okay aku paham , ahahaa, tengs being my friend okay, love you 34567till10.

new story : sian mira. again aku simpati dengan mira, mira . dah second test kau wat tapi kau tak lepas, takpe2, nanti kau try test lagi okay , jgn cepat give up. even aku nak tguling2 gak cam kaw sebab nak tahan ketawe jge hati kau, heeh okay aku memang jahat, nnty tengok pulak aku amek lesen law aku cam kaw, kau boleh gelak sme cm aku, babe, kuatkan diri okay jgn cepat nanges, malu dek orang nampak. tu lah aku suh kau gune kesn L tu je tak nak ,hehew :) aku guaru je okay, kaau tawu peragai aku camne kan, lepas nie aku tak pat teman kau mnx cuti ari selasa lagi, sebab appoinment aku dah tukar hari , dulu selase, skrg ari jumaat. lagi senang kot, free2 jeh aku dapat cuti smpai ari ahad :))




P/s : mama bagi gi library jeh, tak dapat den nak nolong , bdk SPM kan :(