Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
#5
Monday, March 12, 2012 | 1:24 AM | 0 candies
Assalam.Annyeong.
hai semua ^^V . lame ta update kan ? lah korang bukan tawu pun aku update ke tidak .
tak perlu kot orang tawu. kfine.

sekarang dah mule demam cuti sekolah.aku pun turut demam sekali. sebok jeh ><
huh nasib baik lah pagi dapat pegi libry at least aq dapat wat hw and revise . law tak memang tak lah.
untung2 lah malam ni xde city hunter law tak memang aq melantak sampai tengah malam. untung2lah ari ni aku rajen nak on9 law tak memang tak nampak lah muke aku dalam list on9 korang. haha . okayy perasan .

malam tadi. memang 100% kene kat batang hidung sendiri. padan lah muka. tulah sape suh wat perangai kan? kan dah kene. tapi really appreciate your feeling , how much that you loves me. and you can't determine me depends what i've done to you. yes. i admin that i'm selfish. i'm still hard to show my feeling to you. maybe not now. maybe once day. okay stop speaking. okay masalah hati. hati urusan Allah . Biar Allah tentu dan uruskan. kita hanya mampu merancang dan melihat hasilnya. ''Allah , please gives the best way for me ,amin. ''

nak tengok AZURA , lepas tuh nak stop semue hasutan syetan neh. buka buku pulak :)

p/s : menunggu kepulangan orang yang disayangi. haha ^^V