Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
happy birthday GIRLFRIENDS :*
Thursday, January 26, 2012 | 6:59 AM | 0 candies
assalam again , 
okayy hari ni aku hampir terlupe nak wat post tentang bufday gurl hari ni , 

okayy hari nie ade dua orang kerabat aku punya bufday , first : family first right ? 


ni dia : nurul Fareha , great cousin :>

and the second one : 


ni dia : Najihah rosli , great besties :>

okayy korang kene tawu yang korang neh same bufday kie kembar lah , hehe
nway aq neh nak wish : 


*okayy choc neh memey sedapp , terliur aku , haha






 : MAY ALLAH BLESS YOU :>

SEMOGA PNJANG UMO DENGAN AMAL IBADAH AND MURAH REZEKI ,

GOOD LUCK SPM 2011 :)