Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
tak tahan =='
Sunday, December 11, 2011 | 10:47 AM | 0 candies
assalammualaikum semua ^^,
PART 1 :dah lame tak buat post baru ken ? lame ke ? baru jeh bpe hari kan ? bese lah kalo time cuti neh hari2 ngadap mende neh tapi bukan ntok masa yang lame , tgk pape yg ptot then tutup lah , mcm tulah skrg , kalo dulu sikit men lame lagi on , yelah skrg rase ye dah xde ppe kot , hari-2 tgok muak jgk kan ? terpk jgk dulu aku tgkk facebook tuh men lame agy at least 2 jam lah paling sekejap , kalo paling lame xpayah ckp lah kan ? surely lame puyee, haha tu kisah lame kan, sekarang ni dah mls na on lelame , update blog pun dah mls sekarang ,

PART 2 :tawu tak aku tak tahan dengan perot neh ==' , tak pe ini dugaan kan , sabar jelah kalau mcm ni lah gamaknye , esok decide tak nak pi tusyen lah , nnti kalo pegii asyik cari kawan baru jeh means TANDAS , pulakk selesa kan guna tandas tuhh, ntah ape jeh tadi aku makan kan , yelah makan free lah ktekan , makan jelah , tapi aku ase aq makan sme jeh nan orang lenn , tapi nape aku nan abg aku jeh yg sakit perut ?? pelik kan , yeah perut kami mmg byk caacing , huihui , sebab tulah sekarang ni aku tak tido lagi kan , adush macam mane nak tido nehh , habis lah tadi kantoi dengan mak pukul 0233 tak tido lagi kan , untung lah esok nak pi tusyen mmg tahan mata jela esokk kan , padan muke , haha

PART 3 :tadi kawan kite call >,< , hari-hari call macam ne ? tak habis kredit ke ? x pelah dy puyee kredit , msg xnk spe suh call kan , tapi biarlah :) hari nie 1 jam 09 minit 11 saat , yeah hari nie paling pendekk kot mase nyee, law tak ntah bpe lame, lepas dy call , ohsemm! one person call me, ohmygodd rase cam hayy gembira sgt tawu takk , yelah dah lame x skype dengannya :) rindu yg amat , lame tak jumpe , cepatt lah balik, kita boleh pegi holiday sesame kan , mesty syokk , tadi skype dengan awak , haha kite janggal sebab selama neh kita skype dengan ramai-2 kan , so xdela malu sgt , tapi tadi kita dah buang rase malu tuh jauh-2 , ala dengan awak je pun, haruslah sye buang jauh2 prasaan malu tuh, awak yg pling sy sygg , sygg sgt ! sebab tuh lah kite branikan diri, wat tak malu , ala dengan awak kan bukan dengan sesape kan , haha , mcm-2 kan kite cite kat awak sebab awak nak tawu pkembgan kat sini camnie, kita doakan awak cepat dapat visa tuh pastuh awak cepat balik sini taw,, doo, ILOVEYOU BABAH 


PART 4 : Doakan ayah kita cepat balik taw, doakan sakit perut neh cepat baikk,kalo xbek lgi xperlu kot pegi tusyen kan , haha