Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
2011 gonna be far away ;')
Saturday, December 31, 2011 | 1:36 AM | 0 candies
assalammualaikum , alhamdulillah ade peluang lagi hari ini :)
 okayy hari niee 31 DISEMBER 2011 , sapa tak taw ari ni last day 2011 memang nak kena sepuk lahh biar tak tidoq lena dri mimpi-2 itu naa , come on lahh , dah last dayy , ari nie aku nak imbas kenangan sepanjang aku form 4 , yeah , time honeymoon aku tuhh , weyyy even orang kate honeymoon ..we all tak jdkan tuh as our reason to fail in exam :) result masih cun bhaii , haha poyo jelahh weyyh , time form4 neh lah aku kenal ape itu GAGAL , ape itu LULUS , mcm2 lah aku knall , well dah senior kan ? okayy let we start our journeyy

masa awal taon aku pilih kelas AR-Razi sebab tu kelas SAINS PRINSIP PERAKAUNAN  bukan science stream okay ? sorry aku tak minat sc totally , but aku still amek fizik and chemistry but not BIOLOGY mintak ampun lah kalo suh aku amek subjek tuhh , tak brani woo, beratt , then bila masuk kelas tuhh okayy aku sayang dyorg semue ♥   sebab dyorg lah yg jage aku yg mcm kanak-2 ribena neh , sanggup layan karenah aku , susah senang kiteorg bersama , korg tengs taww :') nak2 enam org yg blkg skali tuh , yg babysitter aku , mama aku, ikan aku, boboi aku, hahaha , gile ar korg , kite kerabat okayy ♥ 


time form 4 lah kita gila sakan paling buzy kat sekolah tu kan ? pape hal kelas kita yg kene , yaww mmg best , aku rinduuua aku rindu bowling negeri , kebangsaan , aku rinduu ceramah tun dr. mahathir, *wuhaa aku rinduu awak yg pakai spec itam tuh ^^, aku rinduu choral speaking , hari2 kita latih kan even tak menang pun tak pe janji kita puas kan ? aku rindu kawaddd ppim :) *dari situlahh aku blajar cmne nak kawad aku mmg tak reti kawad cm mama mira :) aku rinduu jamuan kelas time berbuka kat DOMINO'S PIZZA versi kampung puyaa , haha kelakar weyyh, aku rinduu semua kat afamosa and yg lain ,, , and we're very lucky because we're not separate by streaming , we're still together to recify the legacy :) insyaallah , 11 A+ okayy ? 

okayy aku rinduu nak kuar sekolah wakil g akitviti luar , and itu mmg hobi aku pegi camping bagai sampai kebangsaan , aku nak lagi bolehh :D haha sudah lah tuh SPM dulu syukrina pas tuh kaw camping lah kat PLKN tuh lagi best , aahha. aku rindu camping tasik bera , camping penang , akuu rinduuu  


okay tuh semue tinggal kenangan , kenangan kalo diingatkan kembali mmg trase rinduu and nak je patah balik kan ? but life must go on, and we must move onn . straight forward . tok sahh pandang blkg naa , jadikan kenangan abadii , 

Dear 2011, thanks for the sweet  memories , the tears and the lesson , thanks for all and  i'll gonna miss you so much 
 camping tasik bera : even korg tak suka aku , aku tetap rinduu kenangan 

 bowlinggg, aku rinduu AZLAN YUNUS , haha *gatalnaa
 camping penangg , aku rinduu sgtt , 1 Malaysia ! 
 ekspo negeri melaka 2011 , byk kenangan ;')
 bersama adik2 comel di kem bestari solat :)
 kami bukan pembuli tapi kene pi dengar ceramah anti buli , kfinee , 
 okayy gonna miss sarah :)
 sorry to sayy even last year , kite ttap together even mcm2 blaku time neh :)
 b4 merentas desa :)
 kakaku , imissyou so much :)
 okayy ni paling aku sukaa, burfday timee , ni burfday gurl :)
 kerabat aku :)
 buah hatii , sayang korang bahh ,.