Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
well DONE !
Friday, November 4, 2011 | 1:35 AM | 0 candies
assalammualaikum semue :)

hari nie tak sekolah, cuti, wewiit , syokk la dy habes exam terus cuti kan,
haruslah suke ^__^
tapi dok rumah neh boring lah,,
dari pagi smpai skrg aq dok ngadap lappy neh, mcm2 aq wat tapi ... ?
dah tgk movie,dah ape lagi ? mcm2 lagi lah,

lusa kite raye korban lagi kan,
means lagi 29 hari lagi my beloved na balik malaysia , dari mekah,
terlalu rindu weyhhh, sape ?? nanty kan pada 3 disember 2011 ;D

oke, sgt-sgt boring ase na p kuaq umah p jln2, aisehh kalo bole da lame buwat lah,
anak dara kan so dok umah la yang mampu ,
oke lah, na p tonton.com tgk movie yang ade,

sorry entry kali ni mmg mbosankan lagi merapu kan ?
thousand sorry;D