Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
speechless =='
Friday, November 18, 2011 | 12:11 AM | 0 candies
assalammualaikum :)
hai, ta tawu nape suke na tulis tittle mcm tuh, hehe
oke guys hari nie hari last sekolah , and alhamdulillah dah sampai rumah dengan selamat ^^v,
what your first impression ?
wahh suke gile dapat cuti kan ? sape yang ta suke ? sape yg ta suke tuh mmg lah=='
bile cuti jeh , ade jela yg mendengki kan ? ta suke tgk org dok sng kan ? mcm-2 na bg, bg tu lah ini lah , ouchxx , terima dengan hati yg terbuka kan ? ^^v
bile dah start cuti , mcm-2 da pk kan nak wat ape ? firstly im thinking for my birthday party :)
wahh burfday ta lame lagi kan ? next month, seriously very excited, hehe
yelah orang lain ALREADY SIXTEEN ,
but syukrina just fifthteen, haha, just a joke !
tadi kan , result da kuar , tapi actly smlm dah tgk dah heboh2 tgk kat surau www.saps.moe.gov.my
wahh , result fully terok kan >< but result still menaik, alhamdulillah :)
tapi ta tercalon lah dlm list permata assharifah ^^v
yg ade si kembar yg gile hebat tuh *syukrina ismail
smpi cikgu oun confuse ,
cikgu neh syukrina abu bkar lah ;)
tahniah lah pada yg terpilih jdi permata assharifah , teacher ckp dgn aku
''taon dpan skolah na bwak bdk2 permata pegi jepun , 2 pun law ade bajet kan ''
wahh gile seronok bdk2 neh , tape bak kate yana'' kite ta layak jdi permata mutiara je kot layak , haha ''
tape even ta dapat kite still boleh jdi plajar cemerlang kan ^^,
bile tgk form5 tuh struggle time exam , wah baru sedar taon dpan nak spm dah , syukur lah sedar awal kan ? law ta 4sure men3 agy,
so cuti neh plan dengan hanis na tusyen tapi ta tawu nan sape kan ,
kne cari cikgu yg na ajr ,
so cuti kne yng bermanfaat kan kawan-2 ? tahon dpan na spm dah pastu spm pastu kuar skolah tamat dah zaman persekolahan kan ? kejap jeh ,
oke-2 ta na touching2 lagi peace ^^v,
oke ta na lelame membebel sorg-2 kan , bye worlds !