Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
kembali^^,
Friday, November 25, 2011 | 5:32 AM | 0 candies
assalammualaikum semua :)
fuhhh fuhh tepi sikit habook tuh,, pergi! the owner came back :)
lame kan ta update ? haha lame ke ? padahal baru 2 days right ? yelah aku kan on9 yg sgt tegar mane ley tinggal lelame except bile kat ostel kan ? itu haruslah ^^, tapi law ade yg bwak lappy tuh sure2 rmi na tompang gune konon ye na wat keje lah tapi tgk ? sure bkak beloved facebook kan ? dah mmg adat lah, ta taw lah ape yg owner fb tuh gune2 smpi org ta ley tinggalkan fb even 1 hours, plg lame un 2 jam lah dy on, tapi aq ? sure2 lah up dri tuh kan ? lame aq ta on fb seksa weyh,, heyyy jgn pk laen oke ? bukan seksa ape , susah lah na contact nan bdk2 neh na tye pasal keje kursus yg ta siap lgi tuh na tye psal rumusan dah le ta pham kan , hey sabar je lah , nasib baik abg aku yang handsome lagi smart tuh **ceett ayat bodek tak ? , dah btol kan internet neh, ty ;) boleh lah smbung wat keje yg melambak ta siap lagi tuh kan ? yeah keje tuh smue mmerlukan internet bukan mls na wat tapi internet ta ley gune kan ? ade jgk org kat fb tuh sasking me how long ta on9 kan ? tgk , bape rmi yg pasan aq neh slalu on9, astagfirullah ==' sudah lah, lps neh aq kne kurgkan on9 ,, haha tapi boleh ke ?? im trying :)
oke lah mls na bebel byk-2 oke , bukan korg larat na bce banyak-2 kan ? oke readers ty for the reading :) sse u <3