Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
happy ^__^
Thursday, November 3, 2011 | 5:46 AM | 0 candies
assalammualaikum,

whooaa ! mula kembali hobi dulu ,
berchatting, online , blogging

yang stelah brapa lama aq tinggalkan hanya kerana 1, iaitu

mengejar kejayaan :) * cett ayat sgt poyo neh nape ??

oke guys, yang haappy sebab exams daaa hhhhhaaaabessss! lah sayang , happy ta ?? surely la happy kan ? perjuangan hampir sebulan kite tunggu na habes kan akhirnya sampai jugak, and tadi after exams immediately kite tros kmas buku yg da melambak sgt kat blkg tuh,, kemas semue buku rujukan HARUS dbwa pulang, brg2 bwah meja tuh, skirtting pun dah cabut , wahh excited sgt kan ^^v , atas meja pun da kemas, pmbalut dah buang, tuh baru abes pekse td, blom lg next week kan, brg smue da siap na bwak balik, xkn na bwak skali td kan , sure la ta nk kan. dah la nek bas , dgn hujan nye lagi , tape2, nty dtg blek suh la mak bwak kan ? wewiiut ~ habes exams final cam habes spm kan , bese lah, adat baru mgenal dunia SPM :)
tapiea,, pejam celik2 kite dah smpi ke pghujung ye kan, wahh x sbar ye SPM tunggu kite , rinduu lettuw kan, * ehh ape la ayat kitee neh merepek merapok jeh , ~

every time kitee kat stdy room tuh ade ye pengacau kan ? yeah mlm td gado, sebab ape ? sebab sakit ati, sebab ape ? dah lme bersbar, da xley dah, fedup, redha, tapitapi kite mesty ingat , kita x nk bg syaitan menang lagi dengan menewaskan hamba Allah dengan melaga-lagakan mereka, sesungguhnya perbalahan itu keje syaitan, soo, try lah malam neh mnx maap, INSYAALAH kitee cube :) doakan ye, friendship is complete me ^_^

pas exam nanty kite wat keje rombongan, huh ? ape tuh ? rombongan lah , dlm bhase arab ar-rihlah, kat A FAMOSA RESORT WATER WORLD :)
wee ta sabar ye, yelah kelas len dok sibok p kuar msok skolah smate na g jln, pas tuh jln jaoh2 lak tuh, len le kelas kite AR-RAZI peg A FAMOSA RESORT jeh, tapi kelas ape, grand gittuw, jgn pndg sebelah mata. hhaha

dah habes exam so keje ye bce novel jela yg tawu, and yg paling penting E-POP . keluaran terbitan kali ini best super duper , ada pic SUJU, YE SUNG, KIM HYOONG JUN.

oke kte penat menahan mata nih, mmg tyme wat ayat overall mmg merapu tapi ta publish lagi ;)
oke guys mate mmg thap kritikan , bye semue ,