Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
bowling anjuran SHAZIA ILHAMI ^^,
Friday, November 18, 2011 | 6:10 PM | 0 candies





ASSALAMMUALAIKUM ,
skrg ni mmg musim sakit eh ? ouh seksa law dpat penyakit kan ?
beselah tuh , and im now sick ==' dush !
oke tittle
tuh na share something
isnin nan selasa lepas kiteorg ade wat 1 t
ournament neh bowling lettuw kat mp lah :)
so far alhamdulillah , tengs pada semue crew yg terlibat , kite mmg hebat lah kan , and semue enjoy ,, tahniah korg :)

pum mmg sweet lah , nie tgk pic2 yg ade, truely mmg semue diambil dri fb abg elmy :) dah tue jeh yg ade, camera kite ta
mcm abg elmy , DSLR kan :)



tengok bdk stf ajar pengetue cmne na men ^^,
* tgk muke jiah tu ade je na nyelit an ?

comel lah korg ;)

sweet kan kiteorg , haha
bdk pum :)

una jiah ekin tehah :)

tengok kehebatan cikgu azlan :)

bersama guru :)
say cheese :)

nie lah aksi frust bile xdpat strike kan dyana ? haha




ayu mari kita baling ! strike ! , ahha

bowling mmg best ^^,