Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
baby baru ^^,
Friday, November 25, 2011 | 5:55 AM | 0 candies



hai semue , neh na cite aku dapat baby baruu but i means my cousin dapat baby baru lah and its was baby girl , so dah ade 2 princess lah , dah lah qistina tuh puye cun lah cantek dy , adik dy neh mesty lagi cun cantek ye kan ? tengok lah mummy and daddy kan ? and congrates to sis hajar dpat babyy baruu , *sukesuke xD , almaklum lah akuneh mmg suke kan bdk2 kecil esply yg laki kan , cute ^^, baby baru neh ta tawu name dy ape sebab ta sempat jumpe lah sedeyh kan ? dy lahir same nan tarikh
besday beloved sister syafinaz :) tahniah la kak kaw ade kembar kan ? and esok ke lusa ye tuh mama ajak teman pegi hospital na tgk mama n baby baru tuhh, and i was like ouuhh oke
nak ikot ! jumpe baby baru ! ,, dah siap2 ade lah mcm neh :


oke kite tawu kite ta omey cam awak ;)

dah lawo lawo siap na g , tetibe mama tepon org sne , dyorg ckp dyorg tgah kmas-2 brg na balek , tapi baby ta blek coz kne tahan sebb ape ntah cian
baby tuh , sabar ye baby :)
tyme tuh dah lilit tudung separuh dah tapi bile dengar
jeh lagi lah lilit smpi habes konon ye bile dah siap mcm tuh mama ttp na g gak , tapi mama kate ''mama baby nak blek dah law kite pegi ta de org na wat pe'' , ouh my god,, hancur doe haty neh , mama gelak jeh anak dy da' lawo2' tapi kne dok umah jeh ta pegi mne pun, aish geramnye ==' and mama nak pujuk lah konon ye , mama ajak pegi umah makcik antar kad kawen, ma
ammmmmaaa,, pki cantik2 neh pegi jln dlm kg jeh ?? aish tamao lah ikot lbeh rela dok umah nie ,, mama asyik gelakk jehh , so funny kan ?
so bile dah sorg2 kat bilik tuh dah mule dah ank dara neh berangan dok amek gambar sorg2 haha, yelah xkn na amek nan pakwe kott ** opps t
ade pkwe okeh !, bile da bosan macam neh la :

oke nak out dulu , keje still menunggu kedatangn si ina neh ,, bye2 readers , ty :)