Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
all about us ^__^
Friday, November 11, 2011 | 5:46 PM | 0 candies

assalammualaikum,
hey guys na sharing about class trip ,
where we go ? just malacca only, hih ^__^
melaka je pun kan ? x jaoh mane kan,, even dekat but its really mean to us !
memang best lah . kiteorg p A'FAMOSA WATER WORLD lah bukan yg KUBU tuh, haha
oke, gerak pi sane around kol 9 lebeh kot, smpi kol 10 lebeh , just 1 jam jeh pjlnan , tapi tido jgk dlm bus, haha, psediaan nak mlenjan kan dlm tuh,
bile smpai ade skolah brass *bukitrambai school , then org da rmi dtg kan , wah rmi jgk kan pk an ta de org na dtg , haha
msok2 jeh , ta sabar na men semue mende yg ade kat situ taw,,
excited sgt, then da tkar bju, mule la aktiviti kiteorg, dri kol 11 smpi lah kol 6 kiterg kuar, mmg habes penat lah ,
and mcm2 memory kiteorg dpat and ta kan lupe smpi bile2, dgn si ekin yg penakut tuh , haha, mmg klakar la weyh, mcm2 ada, hihi, conclusion ye semue permainan yang ade kat situ , semue kiteorg da cube, mmg terbaik lahh , thumbs up ! na tawu mcm mne suke ye kiteorg, tgk la pic neh , tapi ta byk lah , stkat ade lah kan , hope enjoy !
check it out !


posing dulu , dengan pokok kelapa pun jadi kan ? hihi

tgok dyorg puye la best nek game neh ,
best sgt dyorg menjerit kuat2 , haha

dengan mereka :)

dan mereka , * tengok muke ekin yg bju hijau tuh , muke stress nek mende neh sbb dy penakut ;D

tengok kat belakang tuh , 2 name ye high speed yg tinggi gile tuh , yg nmpak dri tepi highway
fuhh mcm na tercabut nyawa weyhh nek mende neh , tapi bile dah nek skali nak nek lagi, aq nek due2 high speed 2 sbyk 3 kali, berani kan ? tapi time na turun tuh mmg menjerit kuat2 weyhh , smpi bwah jeh ,, huh semmmpppuuttt makkk ,, haha
mmg yg nie xkan pernah lupe , ^__^ v

geng kami :)

nie lah name ye high speed ;D

happy :)

macam tepi pantai kan ? *pantai afamosa , haha


so , itu lah akhir ye, mmg best dan terbaik wookkk ! , but time men2 kaki lak wat hal tetibe jeh warne purple habis, saket weyhh , but teacher kate maybe terlanggar batu kot ,, *maybee =='
lastly . law ade umo yg pnjg kite pegi lagi okeh ?

p/s : AR-RAZI mmg kerabat yang sweet kan ? aq syg korg semue :)

wassalam ;)