Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
2011/2011
Sunday, November 20, 2011 | 4:50 AM | 0 candies
assalammualaikum ,
ari nie tepat kol 12.30 tgah pagi tdi waktu yg bersejarah (:
haha , ta tawulah bende neh baik ke ta ? *buntu
tapi aq da ckp tunggu lepas spm, haha *abaikan jeh (;
hari nie pegi reception abg halim anak pak ayob ^^,
haha and hari nie jgk aq demam yang agak terok ,
pernah tgk ta law aq selsema ? surelah ta pernah kan ? haha
aq law da selsema kalah demam weyhh
nanty naik kat mata, and mata akan sentiasa berair , and surelah pedihkan ,
rase nak tutup jeh , tapi xkan almost time na tido je kan ? penatlah asyik tido jeh tapi syokk jugak
ta payah wat keeje haa, sje je kan malas name ye tuh ,
tadi tema itam putih and turtuqoise ::)
tapi im wearing green suit :)
bese lah lain dri yg lain, sesampai jeh stret lah g makan kan , fuhh hidgan dy superb sedap na-2 ayam merah , sedapp (:
and tyme tuh la na tnjuk kat orang kite demam kan ?
seksa tadi sebab tisu sikett jeh , and setiap mase mate and hidung nie watt hall , sabar jelahh =='
and muke serupe mcm orang nanges , tapi ta nges pun, sumpahh mmg trok sgt tadi ,
uncle n untie-2 byak sgt tye npe mate tuh ? npe idung tuh ?
and aku wat lawak jwab lah "sedeyh lah tgk abg halim dah kawen ' , haha
padahal tgk lah btape seksa ye , huh,
around kol 3 lebeh ptg aq ajak balek , da ta tahan na dok lelame , da trok kan
msok je dlm kete trus tido bgon jeh tgk da sampai rumahh , haha
smpi rumah smbong blek tido , trok kan , pk kan mlm neh na smpi blek
tapi tape lah na on blogg neh , hhaha

P/s : semalam kite dpat iphone baruu ^^,