Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
11/11/11
Friday, November 11, 2011 | 2:02 AM | 0 candies
assalammualaikum,
tgok tarikh tue ? lawa kan ? mesty best kan dapat tarikh cmneh,
tapi syg aq ta nk dpat num tuh, tapi ape yang aq dapat ?
hari ni hati aq remuk, hancur habis, makan dalam weyh,, tawu nape ?
bile aq dapat tawu perkara neh semua , i was like ouh oke fine,, sampai haty dy wat macam neh kat aq, and aq ta taw na wat ape, blur otak, na nanges , but my prinsip no cry just because about that , and tabah kan hati bile tgok semue tue, trima lah dengan hati yang tabah kan , ouh my god banyak bersabar jelah tadi ,na tanye but ta berani hati nie na taye sebab bile tye akan saket aty, hoho , poyo je kan ? but its real ==' . oke aq ase cam ta na contact dy lagi, boleh ta ? btol ta jln neh ? erm , ta taw na wat pe skg ? oke im still trying to ask , you must storng gurl ! oke , im rying ;/ , susah kan bile da syang sumone tuh, tapi dy ta hargai kasih syg kita kan , rase cam ta mmbazir ke ? hati aku kuat mengata kan , ALHAMDULILLAH aq tawu bende neh lebeh awal, Allah tunjukkan kat aq ape yg harus aq taw, sebelum pape berlaku kan, mungkin ade hikmah disebalik semue ni, kita mane tawu kan ? semoga ini yang terbaik ntok aku, cukup lah sekali YA ALLAH , harap ini yang terakhir kali .......

wasalam :)