Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
tetapkan iman ,
Monday, October 24, 2011 | 12:28 AM | 0 candies
assalammualaikum,
tawu sebab ape kene tetapkan hati ?? alhamdulillah,, kite da teman2 dpat tetapkan hati ntok sabar dan sabar dok kat ostel nehh,,
huh berjaya tuh , xdpat outing pas tuh xde org dtg mlawat kan, pas tuh blok xde org,, like kite puye dunia kann,, tapi kne tetapkan hati ntok 2 minggu lgi,
yg nie pun x larat bru 1 minggu kat skola dah ngada2 na blek umah,
ni pun tgah cae idea cmne na pat blek, haha nakal kan ? ni la akibat nye law dok ostel ,
pas tuh ari rbu cuti deevapali,, arghh lagi la bosan kan cuti dok ostel jeh,, huish,
mcm mne neh ?? na blek umah la,, tu jeh,, bese lah ni name ye homesick kan kawan ?
dah form 4 pun homesick kan ? ape celupkan,

ari nie spanjg sesi psekolahan blajar 1 subjek jeh iaitu BAHASA ARAB , na pegi lab chemistry tuptup cikgu kuar nek kete , i think ade meeting smue cikgu,, untung lah kaw ar razi ~ spnjg mse tido je kan dalam kelas smpi xtaw na wat ape, seb bek ari ni puasa law ta mmg mlantak mkn jelah keje ye, mane tak gemok kan ? dah besar kan,, pandai2 lah atur idop sendiri,

EXAM ?
bile nak habes kan ?
lagi due paper,
CHEMISTRY dan ARAB,
orang len dok tunggu chem, aish dah la mule awal pas tuh habes lambat kan,, tu la untungnya skola agama kan ~
lpas dah jwab exam kne la ngadap paper yg full with mistakes ! ouch careless !
tapi tapi hadapi lah dengan tenang dan redha,
itulah yg terbaek ntok kite even trok pun,, tak pe, tulah usaha kita kan ??

oke selame dok ostel , kite rindu H :) tak de phone, law taw bole call kan ?? ngade jeh neh ! jgn dlyan,, oke smpi dsini shaja coretan slama brada di ostel ne kan ! doakan dpat blek mggu neh , AMIN :)