Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
final exam weyhh,,
Saturday, October 1, 2011 | 8:44 PM | 0 candies
assalammualaikum,
huh becerita pasal exam , seram sejuk bhaii,
awat ? memey ar takot kawan,
oke ni skrg tgah wat hw . HW ? ai bru na wat hw ke cik kak oi ?? well ^__^
oke next week examm, huh, dulu dgar2 exam sme nan pmr annd i was like *ohh ta bole lambat lgi ke ?? aq na stdy neh,, and bile dah sah kan exam next week after that i was like * hoho , dulu mnx lambat neh da bg lambat ape cer neh ?? bajet jeh na study kan ?? hoho, thats mee ^^, ayuh la,,
kate na brubah tyme MPC , cmne neh law tade ACTION ?? PELUANG HANYA SEKALI SAHAJA kan PAK OMM ?? perlu PASSIONATE and CONFIDENCE , oke aq na buktikan kat depa yg aq pun boleh kan ?? tapi 2 lahh subject yg risau neh,, CHEMISTRY , ARAB , ADDMATH , wahh ta mao gagal lagi lah,, wish me best of luck oke ?? and ptg nie kne blek heaven,, oke bhadapan lgi dgn heaven ohh ilike :) and dkat ostel aq na stuggle , boleh kan ? ni la action na mggapai kejayaan :)insyaallah ^_^ 11 A plusplus :))