Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
seronoknya ^__^
Friday, September 30, 2011 | 8:53 AM | 0 candies

salam semue,,
oke minggu neh blek so boley update kan ?
tapi law ta balek pun boleh jeh update kat ostel tuhh, kelas ar-razi tuh da mcm cyber cafe. ade jeh benda setan tuh kan ? hihi

oke,na cite cikit sal kite p mmu coz ade program,
MOTIVASI PELAJAR CEMERLANG anjuran YAYASAN BANK RAKYAT :)
thousand words of THANK YOU sbb anjrkan program yg best ye ta terhingga,
dan INSYAALLAH dpat ubah sya ke arah yg lebih baik dan cemerlang, amin :)

first day : mmg agk pemalu la kan , bese la ari first x knal sape2 lgi, knal nan bdk skolah jeh, then unfortunately kne bubar dgn bdk skolah,, so sad :( , kite nieh da la xley sorg2 , nty mmg jd diam seribu bhase, hihi, so dy suh bratur ikot bulan kelahiran, wat amazing huh ?? burfday kite da la bulan 12,, sure2 la last skali kan ?? sabar jelah =='
so bile da bagi2.. kite dpat GROUP 1, bguskan , dpat group awal2,, ahli2 ye : wafi, amirul, zahin, syahir, iqin, hazreena , kite, najwa, zuee, asai, ida ,, korg mmg the best la, sory la first dayy mmeng pmalu nan korg sebab xknal each other kan ? nice to meet u all :)

second day : ari tuh kene pki bju yg dy bg tuh,, mmg superb la bju yg dy bg tuh,, major kite tgk rmi yg oter bju tuh blek, mmg x la kan, hihi. pas uh ade outdoor game, mostly game group kiteorg mng , *suke2. ahaha, kite suke tgk smgat bdk laki, dyorg mmg united la each other,
nak2 high school nan sultan muhd ~ tabik spring la sme korg,, korg mmg best, tp kite xdela bgaul sgt nan bdk2 kat sne sebab MALU ><. suke tgk part nyanyi rmi2 mmg smgat gilee puyee, kite pun dok nan bdk skolah kite baru lah united cm dyorg kan ? nak jugak,, kasikan, haha.

part pyampaian hadiah , ommemmmjayy , my group, GROUP 1, TUN DR MAHATHIR the winner ! caya lahh, terer kami kan ?? mmg kite nak mng ,, hihi . korg : mesty kite rindu korg gilee puye kan even kite ta byk ckp nan korg cgt, tapi cayalah korg the best lah, dpat tmbah kenalan, tengs being my frends :)

last day : kite pastu rindu kan semue tuh,, HARUS LHAA kan ?? ye, RINDU, huh, nty , kalo ada jodoh kite jmpe lagi eh ? hope sgt ^^,
oke that was a good memory for me,, syukur lah ^__^
see u again kawan 2,
nie kite dgn besties kite ^_^

nie la group kite yg menang tuh ^__^
TUN DR MAHATHIR * gempakmantap !

p.s : kite agk mls na upload pic byk2, na tgk yg len tgk kat fb kite eh ?

tengs 4 read :)