Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
run away ...
Saturday, September 10, 2011 | 9:24 AM | 0 candies
assalammualaikum readers :)
firstly : oke ari nie mmg x dok umah spnjg ari, ari nie keje aq dok dlm kete jeh, sbb pe ? sbb td antar akq aq blek usim dy tuh and smbung bjln rye di kuala lumpur ,
wah ckp eh kuala lumpur mmg jam gille puyye terhebad, kalah melaka, haha * mmg la kan, pulak mlke cm kl kan ? hihi, kalo xde konsert pun da bz gilee cmtuh, kalo ade konsert suare kami tuh mcm mne la bz ye ka ?? 2 la naseb baek ayah ak x bwak kami bpindah ke sne,, law ta mmg x la kan,, tapi org kl neh mmg org pyabar kann?? law ta mane de org yg sggup lyan jam kat jln rye tuh ye dakk ?? so tahniah org kl (: , kl pun da pesat mmbgun tp jln ye x mmbgun cmne na naik traf ?? hihi, tape la, tapi aq bersyukur dok mlake , law ta aq ta tawu cmne na idop kat kl tuh, so bersyukur ape yg ade, :))
secondly : tadi aq lalu KEM SG. BESI tatapi lalu jeh, x msok pun, sape la na lyan aq bwak msok situ kan ? so lalu jela yg dpat , haaha
thirdly : tadi dy ade call, and again dy ckap psal tuh lagi, huh ==' , tape aq layan kan, cian dy kan ? aq cian tgk dy tuh, tape byak kan bersabar ye abg besar :)) next thursday dy balek mlake, kite pun blek jgk, tapi ade pbarisan ntok hari kbgsaan kat bandar hilir tuh, nty rjen dtg la tgk kite taww , hihi, cae bdk yg pinky tuh coz kite pki bju kwad ppim :)) ouhhemmjayy ! pink weyyhh, da la rmi yg tgk, mmg x la kann aq pki pink ?? hahaha , comel pe ? its oke la :) nnty abg bsar dtg tgk adk kawad taw ? hihi
fourthly : aq ta sabar tunggu 16 september 2011, tawu nape ? ade lah :) ntah2 aq jeh sorg yg beria tggu tarikh tuh , tp dy ? tapela, at least aq ingt :))

byak sgt cite kan ? tu jelaa, n yg kelima : mak aq suh g tusyen nan ank kwan mak aq, know what ? anak tuh bdk kls aq jeh sbb bdk tuh pandai so mak aq suh blajar nan dy, oke mummy i stuju pegi tusyen :))

and esok, ahad, kne blek ostel la . tawu ta ostel tuh ape ? heaven la sygg :) kasi kiss ciket,, haha,
and ure2 mggu neh spotcheck kat form 1 and form4,, oke jlnkan lah, aq plh nympah spotcheck ,heeh why ?? paham2 la sendiri ye :)


oke stkat tuh jela coretan sblum aq run away ke heaven kan sygg :) nty kite jumpee lagi . org blek ari khamis tapi aq ari jumaat , wish luck for me for the ceremony okee :) alaa, pmbarisan je pun bkannye ptndigan kawad kan,, *tptp aq x pndai kawad, hihi ,, oke guyss i will miss youu !

P/s : aku ta tawu nape post mggu neh gediikk smcm ?? haha sory guys for the gedikk :))