Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
new ^^,
Friday, September 16, 2011 | 6:59 AM | 0 candies
haloo,, assalammualaikum muslim :)*butbut MUSLIM AHMAD pun bole gakk , hehe :DD
oke, ari nie NEW experience, nape ? sebab aq gian sgt hari nie na ngadap lappy ne jeh, padahal hw melambak dpan mate neh, dgn akaun ye lagi kan ? isnin kene antar kat cikgu,, tape bisa di atur pakk :D
ari nie sambutan hari malaysia, slamat hari ulang tahun , malaysia terbaikk wokk :D semoga transfomasi boleh mbimbing kite ke arah lebih bagus :) trima kasih para pejuang untuk kemerdekaan, * jiwa kemerdekaan pule :) , oke tadi pegi kawad, mmg best la, nape ? coz aq x penah pi kawad pun .. sje kali neh na join, sbb aq ase form 4 ne la mse tok aq mncube sgala nya, nty form 5 da xpat na merase so aq na mggunakan mase form 4 neh sbaik nye,
oke td pgi kawad, memey x la kann kene pki pakaian serba pink,aq mmg x minat LANGSUNG PINK neh, mahap la peggemar pink ne eh ? hhihi, n plg best ye, time hormat kat vvip tuh, dk yanad terpijak kasut, mmey x la kan mmg mcm na terbukak, da la orang rmi gilee puye, so jln dpan sikit dpan tuh pas uh try to betulkan position. mmey x lakan,, haha, tapi pape pon kawad td mmg best, aq mls na cite pnjg2 coz mate da penat mebuka dy na mnutup sketika pulak, hehe, korg tgk jela pic2 ne eh ?? hope you all like it !