Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
di keheningan =='
Wednesday, September 21, 2011 | 9:43 AM | 0 candies
salam 1 malaysia :)

oke skrg neh mmg ditgah mlm around 0048 am.. so early in the morning,, haha
berangan lah kite na speaking2 neh, haha, nvm . idont care ^^,

firstly,,
oke awak, minggu neh kite ta blek , oommemmjayy , sakit jiwa kot xpat balek coz kite neh homesick,, haha da form 4 pun homesick lgi kan, bese la anak mak la kte kan :)

secondly,,
tapi tapi, even ta pat balek pun kite ade event ari sabtu nan ahad ni kat u. multimedia kott,
so tade lah mmbongkang kat ostel tuh kan,, haha, xdelah boring di hujung mggu, g sne dengar ye ade ceramah pelajar cemerlang anjuran bank ape ntah ==', butbut ceramah motivasi la kate nye, so excited la na g sne, hehe , tapi perkara bese je kot , haha biarlah pape jeh =='.

thirdly,,
oke hari neh diam ta diam kite da block org yg kite agak ta minat lagi, haha na sape tuhh ?? tutt.. biarlah orang tuhh , asalkan dy bahagie, :))

fourthly,,
kite ade sorg teman , dy sorg kawan yg oke, tapi dy ta tawu na hargai sebuah persahabatan, dy ta penah kenal sahabat dy yg sbenar, dy ta penah na mghargai org yg bersahabat dgn nya hanya kerana ? sesuatu benda yg mmbuatkan dy buta smpai ta nmpk apa yg ada dhdpannya, rugi kan ? kata org sygilah sseorg tuh yg dpat mmberi kbhagiaan kpada kita, mmberi kgembiraan kpd kita,,bukanlah kita yg memberi,,tetapi memberi biarlah pada yg sudi jgnlah pd yg x penah sudi untuk mnerima,
oleh sebab tuh kite rase better kite jauhi diri drpd dy coz dy xpenah na hargai apa yg slama ini kita wat kat dy,, niat bukan lah suruh diri ini dsnjungi tapi at least hargailah apa yg slama ini kite da wat, ni x , mcm kite xde ddpn matanya, yg ada hanyalah kekasihnya, huh, ini ke yg dnamakan seorg shabat ? ouh sungguh malang sape yg dpat kwan mcm tuh, butbut yg malang itu adlah kite :)) tape,, kite na berubah la, kite da x frends dgn dy kat fb, kalo dy msg kite mls na lyan, kite mls na bhubung dgn dy lgi, biarlah kite xde dlm hidup dy pun xpe,, biarlah dia sedar 1 hari nty btapa penting nya memiliki seorg sahabat kan ? , ops sory la part ne kita aq emosi,, haha

oke ni je kott post kite,, kalo ade msa dpat gune laptop lagi kite update oke ^^,.
P/s :* kite penat wat keje kursus akaun , huh fedup tawu !
* post kite kali neh agk gedik sikit kan ? watchill watcool lhaa ^^,
gudnite semue ! esok kene pgi sekolah so kne tido dulu, slamat mlm dunia ! salam :)