Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
8 september 2011 ^^v
Thursday, September 8, 2011 | 6:21 AM | 0 candies
assalammualaikum,,
oke,, mlm neh na cite psal smlm jgk,, sme mcm nur umira ken ?
hehe, citer pe ek ? citer neh mmg best n pasti jd kenangan ntok kami :D
pd 8 september 2011 jam 9 lebih mlm kot,, swaktu prep mlm di 4 ar-razi
kelas ak mane penah senyap kan ? kcuali bile tyme pekse jela kot,, yg laen PASTI bising,
well ar razi la kate kan,, oke , mlm tuh,, kiteorg mmg da bese dlm kelas xpki tdung TAPITAPI kami xpki skjap jeh coz blok tuh mmg pnas bile da cool kiteorg pki la blek, lgpun kami 1 jantina kot, tade male dlm kelas tuh and kelas kami tingkap ye pinted yg gelap tuh, and langsir yg sgt cntek tuh, mmg da mghlg org kat luar kls npk org didlm kelas, so no wonder la if kami ta pki kan ?
so mlm tuh mmg bising gilee kot sbb dyorg bising kat toilet ar razi pulee yg kene , mse tuh ak nan memb yg blkg tuh smue pki tdung coz ak ta sdap aty since ade pintu dketuk tapi xde org, tapi kteorg still bising jgk , hehe, except mira yg ta pki tdung,, mmg ta la kan dy neh,
then,, fifah msok kelas dy tye sape na msok pbarisan ntok ari merdeka kan, so kiteorg pun daftar la name kat dy, tyme tuh da bsing tye tu la ni la,,suddenly ex -kw dtg tros mnjerit yg ta pki tdung tuh kluar ,, mmg gillee hot la kan ckgu,, im sorry ckgu,then mira gilee tkjut n pusing skliling tgk org n puye la klakar dy nyorok trus duduk bwah meja, pk ckgu ta nmpk la tuh, gile klakar la awek neh,, sengal tawu ta,, then ckgu ckp kluar sape yg bising tuh,, ak rase rmi kot yg bising dlm kelas tuh bile da gabung rmi2 puye bising mmg la ckgu dpat dgar smpai bwah kan,, tp tak kesah la,, so aq p kat meja na pki sandal TAPI aku nmpak novel tpampang kat ats meja tuh,, hamboiii sdap aku je kan ? da la benda haram,, so aq wat2 la amek brg ttupkan novel tuh,, hihi dapat dselamatkan ^^v, bile da pki sandal tuh, na kuar la kelas, tp tyme tuh ckgu da mgamok kat mira,, sian dy cm kene dera je kan ? hihi,, tapi mira cool kan tapi muke dy na ngis, hihi :)) then,cikgu tye bdk kls da lme ke awek neh xpki tdung, sorg pun ta jwab,, unfortunately dy tye aq,, fusyoo ckgu hafal der nme aku,, hihi kaw ade ?? org tertentu jeh dy engat taw,, hehe, dy tye la aq,, awak ta pki tdung skali ke,, xkan la xnk ngaku kan ? dgn ckgu tuh,, mak x ajar ckp bhong nan ckgu,, so dgn jujur ye aq ngaku la, xkan la na suh mira sorg2 kene denda kat dpan pjabat tuh,, cehh bgus ta dpat kerabat cm aku neh ?? haha, then ekyn n una pun ngaku,, actly kitorg pun ta puas aty nan yg len coz yg len pun xpki gk, tp mira jeh yg kene, tape kite wakil form4 oke,, kite cool, suke kene denda kan ?haha, so pegi la bjln ke dpan pjabat, bile da smpai tuh cuak jeh,, denda ape la yg kene kali neh kan,,
so as usuall bile ckgu da smpai ckgu bwak kan geng ntok kiteorg skali, bek kan ckgu ? tapi form 1 la,, x sme kpale, kecik2 pun da kne denda kan ? dasyat btol kenakalan bdk sharodz skrg neh,, haha,, aku pun pe kurg ye, hehe, then dpan pjabat tuh kne la bratur spanjang2 alam tuh,form4 4 org jeh, form1 puye la rmi,, xpe3, biarkan, so dpat arhan drpd cikgu cmne : oke awak tyme prep xnk wat keje tp bising jeh so prep la kat sini, kalo da penat duduk, kalo xnk bring, jnji jgn bckap nan org sbelah,, hihi , boleh ke ? tpi kiteorg still ckp jgk,, haha,, so aku ajak la dyorg neh baring kat ats tar tuh,, bukan slalu kan dpat kene denda cm tuh,, yg klakar ye bole gk tyme tuh wat urutan sape na bring dulu,, sengal jeh,, then kiteorg blatar kan batu tar bbumbungkan bulan dan bintang, fushoo cool kan ? best gilak, then borak2 perangai kiteorg yg mcm ape jeh,,kelmarin beria aq suh org senyap nty kne denda dgn cikgu,, tapi bile mlm tuh aq da bising ckgu lak dtg n plg seronok aq yg kne, dok sibok suh org diam tp aq yg kne , cool kan ? bile aq syap xde lak na dtg, 2la org ckp bile bende baek kite buat org xpndang, tp bende yg brok la org dok sibok na tgk,, hish22,, kiteorg bork dn trus borak tapi bile ckgu jenguk2 kite buat2 la dok diam,, hehe, then bile da na abes prep ckgu bwak lagi geng ntok kiteorg join the group :) suke, btmbah la org , form 2 n form 3. best kan ? haha. akhirnya ckgu so kitorg blek yg best ye x kne amek nme, aq ta kisah law kne denda tp xkne amek nme, bile da kne amek nme , auto nme akan nek, huh tu yg ta best,, hehe, so b4 blek kls kitorg slam ckgu mnx maaf, hehe,
then blek kls dgn muke ketat konon begang la kot,, ape jeh kitorg neh kan ? tp tu la kenangan kiteorg nty coz dpat tido ats tar pki bju prep lg tuh,, oke thats all, tengs coz sudy dgar cite aq yg pnjg lebar neh :)) selamat malam

p/s : kejujuran dan keikhlasan sgt penting !
jgn berdendam nty ta berkat :))