Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
easy come easy go ;(
Sunday, August 28, 2011 | 9:47 AM | 0 candies
assalammualaikum semua :)
pejamcelikpejamcelik da habes bulan ramadan , n mlm td last terawih, lpas neh da xpat jumpe ag da,, da xpat jumpe mak mertue ,hehe :)) pling cooll mlm td pling rmai jemaah yg dtg,, cayalah org merlimau,,n mlm td again 20 rakaat :) spnjg 28 hari only 2 days i did 20 rakaats :)
huh ! btape trok ye ken ?? well as my mum said "kalo ini ramadan yg terakhir moge ini yg terbaik kte wat pd hari terakhir, law taon dpan ade ag,, kite cube perbaiki lg untuk lebih baik "

AWAK,
kejap je kan awak dtg jenguk sya, npe ta lme agy ?? syukran sebab awak dtg jenguk sye n bwak mcm2 ntok sye,, awak mmg baik dan murah aty,, mcm2 awak bg kat sye, bukan sng na dpat mcm tuh,, nk2 kalau awak yg bg ken ?? tiap2 hari sy jumpe awak,, sy ta penah miss jumpe awak,, awak sentiasa layan sye je kan,, tiap2 mlm kite dating sme2 ken ? saya rindu semue tue,, lpas neh awak da pegi,, saya sedih awak,, xpat jumpe awak agy,, insyallah ade umo yg pnjg awak jgn lupe taww jumpe sy ag taon dpan,, sye sentiase tunggu awak smpai bile, sbab bg sya awak sgt istimewa mcm kekasih hati sye , trima kasih awak ntok semue nye :))
AWAK,
lpas dy pegi ,awak pula dtg, saya harap dgn khadiran awak, dpat mmbawa rahmat, sya nak awak dtg penuh dgn bermakne,even trase ksedihan bile dy pegi tp sye trase khangatan bile awak na dtg,, sy ta sabar awak :)trase mcm best pulak, nty awak dtg bwak la mcm2 ntok sye,, mane tawu ad rahmat ^,^. segala persiapan ntok awak, sya da siapkan, esok awak dtg la ken ? hehe ta sabar la :) awak sya cume bersederhana je harap awak ta kisah, :)
awak sya tunggu awak taw, nty dtg bg la tawu sya :)


easy to syawal come, easy to ramadan go ;(
thousand of sadness and happiness :)

tengs for read :)