Cahaya Kesyukuran
♥menulislah kerana Allah (:♥
♥Pelajari sesuatu dari Hidup anda ! Sesuatu yang mampu mengubah hidup anda ke arah yang benar ♥
♥Pandulah kehidupan anda untuk mencari keredhaan dan kasih sayang Ilahi , In Sha Allah bahagia dunia dan akhirat ♥
rindu ;|
Saturday, April 30, 2011 | 6:27 AM | 0 candies
assalammualikum,,
okeh na text before aq starting study mlm2 neh,, *cehh poyos jeh,, harapla mnjadi plan na stdy an,,
okeh, td aq tgk pic2 tyme at mibc fer mssm bowling,, sumpah weyh rindu gler, bru aq tawu cmne aseye dyorg rindu at hubby dyorg slame neh an,, BUT aq neh bkan rindu at player ke ape ke,, aq rindu at budak kecik at sane,, rindu sgt name dy SYAKIR,, muke dy cm apiz tyme kecik,, comel sgt, miss gler at dy,, waa! na jumpe dy ag,, aq at sne mmg ta minat at player or others, aq ag minat at budak2 kecik neh,, boleh dikte an aq neh mcm babysister jge bdk2,, haha, suke sgt tgk dyorg comel2,, geram ish ! haha, n da skali neh aq story skali la sal bowling eh,, aq tawu semue jeles nan AR, sabar eh na wat cmne,, *cett poyo jeh simpatinye,, oke tyme first day uh dtgla ke mibc dgn semgat bkobar2 coz da lame ta meet bdk kls bru blek dri cmping la kte an,, so rindu,, haha,
oke u know wht ? aq pki tdung prep yg selabuh labuh alm smesta neh,, hhaaha, aq ta bwk blek tdung pendek tyme uh,, so TERPKSE pki juge,, haha kelakar sgt weyh ! oke first day uh bsmgat jd lane marshall,, dlm khusyuk ngah jge uh,, tetibe pka ckp,, 'SYUK, PTG NEH KITE JD PACER GNTIAN LABUAN',,howt dy,, dgn tdung labuh neh na men ?? wah mcm2 soalan dlm otak neh,,benak aq la,, da la komot aw,,
mmg slekeh la tyme uh,,
n aq pk,, aq sorg jeh yg btdung labuh n maen,, wah bgus2,, tp aq tabah an aty lalu mgate an,, XPE3 SYUK,, TUNJUK AN PD DYORG TUDUNG LABUH UN BOLEH MAEN,,' haha,,
amek kaw,,
bile da men,, akulah rje longkang ! haha , yela xde practice xde pape tetibe na men tok national state lak, wah xke gerun =,=', player semue da le loaded2 n power2,, cuak aq doe,, but na wat cmne, men jela,, tp ade 1 gme uh aq pat score 100 lebeh,, haha yg len uh 50 ke ats,, terok an ? aish ! malu aku,, haha , n bile aq men nan pka kiteorg mmg ta seyes gelak jeh bile pas men,, hamek kaw bile marshall tgor jgn ketawe nnty ggngu feel org len,, haha , amek kaw terdiam hah,! pas uh law msok longkg senyum kmbing jeh,, da la rmi aw org tgok,, malu sgt,, asek bling jeh longkg, asal longkg jeh baling,, haha.ile penat ar men, last game kaki aq da kejang aq bling mne yg boleh je,,, da xlarat,,hamek kaw longkg, harap maaf ye,, haha tp best coz dpat men 6 game PERCUMA :) haha, tu je kot yg best bg aq,, n spnjg aq at cne,, mcm2 sork aq blajar,, atare ye, : G O O D J O B , GODJOB3 !, uleleele uh ! ulelele uh ! ulelleele~ , pas uh byk ag la yg best,,
n aq miss every second aq at sne,, :|